Parttime Postdoc/projectleider SHE, Universiteit Maastricht

PERIODE 1-11-2019 T/M 1-7-2020

In het SAFEPAT-project wordt onderzoek gedaan naar grensoverschrijdende zorg in de Euregio door onderzoekers uit Maastricht, Aken, Luik, Genk en Hasselt. De algehele projectleiding van dit Interreg-project ligt in Aken. In Maastricht hebben we onderzoek gedaan naar de overdracht van patiënten van het ene ziekenhuis naar het andere (buitenlandse) ziekenhuis in de regio met als uiteindelijk doel om de veiligheid van de patiënt te verbeteren. In de laatste periode werken we met name aan het implementeren en evalueren van training op dit gebied.

Het team in Maastricht bestaat bestaat uit een AIO, een postdoc/projectleider en (parttime) twee onderwijskundigen. Doordat de postdoc/projectleider een andere baan heeft, is er nu een tijdelijke vacature. Het betreft het een parttime vacature: 2,5-3 dagen in de week van 1-11-2019 tot 1-4-2020, met waarschijnlijk verlenging tot 1-7-2020.

In grote lijnen gaat het om de volgende werkzaamheden:

  • Projectmanagement: contacten met projectpartners, urenregistratie en financiële afhandeling (samen met de controller), korte projectrapportages (samen met het team).
  • Begeleiden van de AIO in dagelijkse werkzaamheden zoals het verzamelen en evt. analyseren van data, het werven van health professionals voor een training.
  • Eventueel: het verder uitvoeren van een studie die door de huidige postdoc/projectleider is gestart.
  • Eventueel: meeschrijven aan een projectvoorstel voor een vervolgproject.

Wij zoeken een enthousiaste onderzoeker, met goede sociale vaardigheden, die zowel goed in teamverband als zelfstandig kan werken en goed kan communiceren in het Nederlands en Engels. Opgeleid als psycholoog, gezondheidswetenschapper, arts, onderwijskundige of aanverwante discipline en bij voorkeur gepromoveerd.

De projectleider wordt aangesteld bij de School of Health Professions Education (SHE), Faculty of Health, Medicine and Life Sciences, Universiteit Maastricht (https://she.mumc.maastrichtuniversity.nl/).

Hebt u interesse, stuur dan een korte motivatiebrief en uw CV naar het e-mailadres hieronder.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Dr. Danielle Verstegen (d.verstegen@maastrichtuniversity.nl)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *