Promovendus/PhD-kandidaat (1,0 fte)

https://www.uu.nl/organisatie/werken-bij-de-universiteit-utrecht/vacatures/promovendusphd-kandidaat-10-fte

POSITIE: Onderwijs en onderzoek
UREN PER WEEK: 30 tot 40
FACULTEIT OF DIENST: Faculteit Betawetenschappen
AFDELING: Freudenthal Instituut
UITERLIJK REAGEREN OP: 15 februari 2020

Voor een historisch project over de geschiedenis van het Freudenthal Instituut (Universiteit Utrecht) zoeken wij een geïnteresseerde promovenda/promovendus die affiniteit heeft met de geschiedenis en filosofie van onderwijs en wetenschap. De vijftigjarige geschiedenis van het instituut loopt synchroon met de geschiedenis van de disciplines van mathematics education en science education, die sinds ongeveer 1970 als wetenschappelijke onderzoeksdomeinen worden gezien. Het promotieonderzoek betreft gevalsstudies naar onderwijsvernieuwing in het reken-wiskundeonderwijs en de didactiek van de natuurwetenschappen in Nederland.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *