Project lead Human Behaviour and Training (32-40u)

Solliciteer nu

  Over deze vacature

  Als projectleider leiden van mensgericht onderzoek en het beste uit multidisciplinaire teams halen voor mensen die zich dagelijks inzetten voor onze vrede en veiligheid. Zie jij het voor je? Word dan Project lead HBT bij TNO in Soesterberg.

  Wat ga je doen?

  Als lid van de afdeling Human Behaviour and Training, ga je multidisciplinaire teams en projecten leiden en managen op het gebied van menselijk gedrag, training en opleiding, informatieverwerking en besluitvorming ter ondersteuning van militair personeel, militaire teams, politiefunctionarissen en andere veiligheidsprofessionals.

  Je activiteiten bestaan bijvoorbeeld uit het voorbereiden en voorzitten van projectbijeenkomsten, voortgangsbewaking, proactief managen van veranderingen, het houden van voortgangsgesprekken met klanten en stakeholders, maar vooral ook motiveren en aanmoedigen van projectteamleden. Je denkt (inhoudelijk) mee met het project. Daarnaast signaleer je zelf nieuwe inhoudelijke ontwikkelingen en vraagstukken en ontplooi je initiatieven om deze verder te verkennen samen met collega’s en werk je mee aan projectvoorstellen, offertes, (beleids- en advies-) rapporten en artikelen in het Nederlands en Engels.

  Je komt te werken in de expertisegroep Human Behaviour and Training (HBT). Deze groep onderscheidt zich met innovatieve expertise over menselijk gedrag in een sociotechnische context: innovaties op het gebied van informatiedeling, het meten en verbeteren van samenwerking tussen individuen en teams, het effectief beïnvloeden van menselijk gedrag om organisatorische of maatschappelijke doelen te bereiken en het opleiden en trainen van mensen in het gebruik van nieuwe concepten, methoden en technologieën. De expertisegroep HBT is ca. 50 medewerkers groot. De huidige vacature betreft het team Learning Innovations (LI), bestaande uit onderwijskundigen, (cognitief) psychologen en ingenieurs. Het team houdt zich bezig met innovaties in leren en ontwikkelen door veiligheidsprofessionals, gebaseerd op leerpsychologisch en onderwijskundig onderzoek.

  Wat wij van jou verwachten

  Je weet interesse in wetenschappelijk onderzoek te combineren projectmanagementvaardigheden die leiden tot praktische oplossingen voor en met klanten. Je bezit kennis en vaardigheden op het gebied van complexe projecten in multidisciplinaire teams. Je vindt het belangrijk dat oplossingen écht werken in de praktijk en je houdt de balans in tijd, budget en kwaliteit. Je communiceert makkelijk en effectief. Je bent in staat om klantvragen en complexe projectdoelstellingen te vertalen in concrete oplossingen.

  Wat je verder meebrengt:

  • Een afgeronde WO studie of werkervaring in een relevant veld, zoals psychologie, onderwijskunde, human factors of vergelijkbaar
  • Aantoonbare projectmanagementvaardigheden en -ervaring
  • Kennis en vaardigheden om onderzoeksresultaten en interventies te helpen implementeren in de praktijk van veiligheidsfunctionarissen;
  • Je bent enthousiast en gemotiveerd om je onder te dompelen in de wereld van onze stakeholders (Politie, Justitie, defensie);
  • Professionele vaardigheid (of je bent bereid om deze te ontwikkelen) in het Nederlands en het Engels.

  Wat wij jou bieden

  Uitdagend én afwisselend werk met serieuze impact. En volop kansen, want bij TNO heb je grotendeels zelf de regie over je carrière. Het aanbod bestaat uit een bruto maandsalaris tussen € 4.500,- en € 5.800,- (afhankelijk van je kennis en ervaring), vakantiegeld (8%),een dertiende maand (8,33%) en een flexbudget (5,58% + € 180,-). Daarnaast krijg je alle mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen.

  Bovendien kun je bij TNO een ‘menu’ aan arbeidsvoorwaarden samenstellen dat bij jouw persoonlijke situatie past. Wat je zoal mag verwachten:

  • Een uiterst professionele, innovatieve werkomgeving, met topexperts als collega’s.
  • Mogelijkheid om cursussen, opleidingen en workshops te volgen en congressen te bezoeken, en coaching als je daar behoefte aan hebt.
  • 33 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband).
  • Een werkgever die divers talent waardeert en stimuleert, met initiatieven als het Female Leadership Programma, onze Rainbow Community en round tables over inclusiethema’s.
  • Een modern mobiliteitsbeleid met o.a. 100% OV-vergoeding voor woon-werk en zakelijke reizen met behulp van een Mobiliteitskaart.
  • Gezellige activiteiten met je team en andere TNO’ers. Zo leer je snel veel mensen kennen.
  • Flexibele werktijden en de mogelijkheid om thuis te werken.
  • Uitgebreid verhuispakket voor internationale sollicitanten.
  • Een goede pensioenregeling.

  Lees hier uit welke arbeidsvoorwaarden je verder kunt kiezen

  TNO als werkgever

  Bij TNO innoveren we voor een gezonder, veiliger en duurzamer leven. En voor een sterke economie. Sinds 1932 ontwikkelen wij kennis en technologie voor het algemeen belang. We vinden elkaar in verwondering en vindingrijkheid, en we zijn gedreven om grenzen te verleggen. Voor jouw talent en ambitie is er alle ruimte en ondersteuning. Je werkt samen met mensen die aan je gewaagd zijn, die jou inspireren én van jou willen leren. Onze state-of-the-art-faciliteiten zijn er om jouw visie te verwezenlijken. Wat je bij TNO doet, doet ertoe: impact maakt het verschil. Want met elke innovatie draag je bij aan het leven van morgen. Lees meer over TNO als werkgever.

  Bij TNO stimuleren we een inclusieve werkomgeving, waar jij jezelf kunt zijn. Wat je verhaal ook is en welke unieke eigenschappen je ook meebrengt. Juist door onze unieke krachten en perspectieven te bundelen zijn we in staat om innovaties te ontwikkelen die een wezenlijk verschil maken in de samenleving. Meer weten? Lees welke stappen wij zetten op het gebied van diversiteit en inclusie.

  Hoe ziet het proces eruit?

  Reageren kan tot en met 22 maart 2023. De sollicitatieprocedure bestaat uit twee gespreksrondes. In een laatste gesprek bespreken we de arbeidsvoorwaarden die je zelf samenstelt. We streven ernaar de hele procedure binnen vier weken af te ronden.

  Een online assessment en referentiecheck kunnen onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

  Omdat je ook gaat werken voor opdrachtgevers in het defensie- en veiligheidsdomein is het noodzakelijk dat de AIVD een Verklaring van Geen Bezwaar (VGB) afgeeft. Daarom onderga je vooraf een veiligheidsonderzoek. Meer informatie daarover lees je hier.