Zet je expertise in bij de Kennisrotonde!

Ben jij een promovendus in de onderwijswetenschappen en wil je jouw kennis inzetten voor de onderwijspraktijk? Vind je het uitdagend om kort literatuuronderzoek te doen, over je eigen vakgebied – of juist een aanpalend onderzoeksterrein? Heb je een vlotte pen, wil je schrijven voor een breed publiek en vind je het leuk om daar iets mee bij te verdienen? Dan is de Kennisrotonde op zoek naar jou!Elke week ontvang je een e-mail met nieuwe kennisvragen die onderwijsprofessionals aan de Kennisrotonde stellen. Zit er een interessante vraag voor je bij, teken dan in op de vraag.  Nadat een medewerker van de Kennisrotonde, de kennismakelaar, de vraag heeft gearticuleerd,  ga jij aan de slag met het literatuuronderzoek. Op basis hiervan schrijf je een antwoord in ca. 500 -1500 woorden. Dit antwoord plaatsen we uiteindelijk met jouw naam op onze website, zodat zo veel mogelijk onderwijsprofessionals kunnen profiteren van het door jouw geformuleerde antwoord.Deelname aan de Kennisrotonde vormt een waardevolle ervaring en verrijking van je CV. Heb je interesse? Meld je aan bij de Kennisrotonde![De Kennisrotonde is een online loket voor de beantwoording van actuele kennisvragen uit en over het onderwijs. Onderwijsprofessionals zoals leraren, schoolleiders en -begeleiders, en lerarenopleiders, die snel kennis willen nemen van wetenschappelijk onderzoek dat relevant is voor hun onderwijspraktijk, kunnen met hun vraag bij ons terecht.