Symposium ‘Laat je (niets) wijsmaken! Kritisch leren denken in het hbo’

Wil je weten hoe je kritisch denken in de curricula van het hoger onderwijs kunt integreren? Hoe je het kritisch denken van docenten en studenten versterkt? Hoe je kritisch denken kunt toetsen? Kom dan op 19 november naar het symposium ‘Laat je (niets) wijsmaken!’ bij Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch.

Programma

Dit symposium voor onderwijsprofessionals staat in het teken van ‘kritisch leren denken in het hbo’. De keynotes van prof. dr. Jan Elen en prof. dr. Tamara van Gog belichten de meest recente ontwikkelingen en onderzoeksresultaten over kritisch denken in het hoger onderwijs.

Daarnaast kan gekozen worden uit verschillende workshops, bijvoorbeeld over curriculumontwikkeling, instructie of assessment van kritisch denken. Er is gelegenheid tot netwerken en tijdens het symposium wordt ook het online platform van Kritisch leren denken gelanceerd. Houdt de website van het symposium in de gaten voor het programma.

Aanmelden

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn. Het aantal plaatsen is beperkt, dus schrijf je snel in via dit formulier.

Praktische informatie
Dit symposium wordt georganiseerd door het Lectoraat Brein en Leren van Avans Hogeschool, in samenwerking met Erasmus Universiteit Rotterdam, Universiteit Utrecht en NWO.

Datum: Dinsdag 19 november 2019
Tijd: 09:30 tot 15:30 uur
Voor wie: Onderwijsprofessionals

Locatie: Avans Hogeschool, Onderwijsboulevard 215, 5223 DE ’s-Hertogenbosch.

Aan de deelname zijn geen kosten verbonden.