Gezocht: nieuwe antwoordspecialisten voor Kennisrotonde

De Kennisrotonde is er voor onderwijsprofessionals die hun kennisvragen beantwoord willen hebben.  Met het beantwoorden van vragen ondersteunt de Kennisrotonde onderwijsprofessionals in het maken van wetenschappelijk gefundeerde keuzes.

We werken met kennismakelaars, dat zijn voornamelijk senior onderzoekers die de vragen oppakken. Zij schakelen vaak weer antwoordspecialisten in om het literatuuronderzoek uit te voeren.  Antwoordspecialisten tekenen zich in op de door onderwijsprofessionals aan de Kennisrotonde gestelde vragen, die mensen zoeken we nu dus!

Als antwoordspecialist werk je zelfstandig aan de beantwoording van een antwoord. Je zoekt relevante literatuur en schrijft, binnen de kaders van de Kennisrotonde (500-1500 woorden), het antwoord.

Als je als antwoordspecialist deelneemt aan de Kennisrotonde ontvang je elke dinsdag alle openstaande vragen in je e-mailbox. Je hebt dan de kans om in te tekenen op een vraag die je aanspreekt. De kennismakelaar draagt vervolgens de gearticuleerde vraag aan je over. Het streven is om het werk als antwoordspecialist binnen 1-6 weken af te ronden.

Voor het schrijven van een antwoord ontvang je een passende financiƫle vergoeding. Deze vergoeding sluit aan bij de hoogte van je huidige salaris van de universiteit.

Interesse? Meld je dan nu aan via deze link

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *