Registratie Onderwijs Research Dagen 2020 geopend! Schrijf je nu in met vroegboekkorting!

De registratie van de Onderwijs Research Dagen (ORD) 2020 is geopend! Schrijf je nu hier in met vroegboekkorting!

De Onderwijs Research Dagen vinden plaats van 24 – 26 juni 2020 op het Science Park in Utrecht.  Het thema van deze ORD is ‘interactie’ en dit zal zichtbaar zijn in vernieuwende interactieve sessies, die veel ruimte voor vragen en discussie bieden, zoals flipped sessies, brainstormsessies en poster-symposia.

We zijn verheugd de volgende keynote sprekers te kunnen aankondigen: Sanne Akkerman & Arthur Bakker, Patricia Alexander en Reindhard Pekrun.

De ORD vindt dit jaar voor de 50ste keer plaats! Om dit te vieren hebben we nestoren uit het onderwijsonderzoek uitgenodigd om in invited symposia te laten zien waar het onderzoek uit hun gebied vandaan komt en waar het volgens hun naartoe zal gaan.

Daarnaast hopen wij u ook te ontmoeten op woensdag tijdens de welkomstreceptie in de Botanische Tuinen en op donderdag bij het diner & feest in de Winkel van Sinkel.

Op woensdag en vrijdag wordt de conferentiedag afgesloten met het ORD Café waarin samen met u teruggeblikt wordt op de hoogtepunten van die dag. 

Kijk op de website voor nog meer informatie.

Graag zien we je in (inter)actie in Utrecht!

Vriendelijke groeten, namens de ORD-commissie,

Tim Mainhard