NRO-verbindingsprijzen 2020: inschrijving geopend

Kans maken? Meld jezelf of een collega aan!

Ben jij of ken jij iemand die steeds de samenwerking zoekt met anderen om onderwijs met onderzoek te verbeteren? Die andere onderwijsprofessionals en onderzoekers in Nederland wil inspireren? Meld jezelf of een collega aan voor de NRO-verbindingsprijzen 2020. Maak kans op een promotievideo én een geldbedrag van 2.000 euro!

Onderwijsprofessionals en onderzoekers in het zonnetje
Met de NRO-verbindingsprijzen worden onderwijsprofessionals en onderzoekers in het zonnetje gezet die door toepassing van wetenschappelijke kennis in de dagelijkse lespraktijk het onderwijs in Nederland verbeteren en vernieuwen. Er zijn drie NRO-verbindingsprijzen, voor het basisonderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs.

Kans maken?
Draagt jouw product of activiteit bij aan het leggen van de verbinding tussen wetenschappelijk onderzoek en de onderwijspraktijk? Wil jij andere onderwijsprofessionals en onderzoekers in Nederland inspireren? Meld jezelf of een collega aan!

Begin september worden de kanshebbers van de drie NRO-verbindingsprijzen bekendgemaakt. Alle kanshebbers krijgen een promotievideo over hun product of activiteit. Tijdens het NRO-congres op 28 oktober 2020 maakt de jury de drie winnaars bekend.

De NRO-verbindingsprijzen zijn een initiatief van het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek in samenwerking met de MBO Raad, PO-Raad, VO-raad en de Vereniging voor Onderwijs Research.