50ste ORD verschuift naar 2021

Na overleg met de VOR en het VFO hebben we besloten om de Onderwijs Research Dagen in Utrecht een jaar uit te stellen.

In verband met de aangescherpte maatregelen van de overheid in het kader van de beheersing van het COVID-19 virus heeft de Universiteit Utrecht dwingend geadviseerd om alle evenementen tot 1 juli op te schorten. Omdat ook na 1 juli de situatie nog niet helder is en in het najaar veel uitgestelde bijeenkomsten worden georganiseerd is besloten de lustrumeditie van de ORD in 2021 te organiseren.

Wij begrijpen dat het uitstellen van de ORD 2020 een impact heeft op een heleboel mensen, maar helaas is dit de enige beslissing die wij konden nemen. Wij danken u voor uw loyaliteit aan dit congres en hopen u in 2021 alsnog te kunnen begroeten.

Meer informatie is te vinden op de website in onze Q&A: https://ord2020.nl/praktische-informatie-omtrent-corona/

We hopen u zo snel mogelijk over een nieuwe datum te kunnen informeren. Graag zien we u in (inter)actie in 2021.

Heeft u verder nog vragen? Neem dan gerust contact op met het Congres Secretariaat: ord2020@congressbydesign.com.

De ORD 2020 commissie,

Tim Mainhard
Frans Prins
Marieke van der Schaaf
Liesbeth Baartman
Caroline Vonk
Anke Horstman